Webshoppen coolpackbags.dk ejes og drives af:CoolPack Scandinavia
Ørestads Boulevard 190 (Local 1108) 
2300 København S

CVR 41010045 (CoolPack Scandinavia)

Tlf.: +45 50 80 00 05

kundeservice@coolpackbags.dkIndhold

1. Køb hos coolpackbags.dk

2. Dit køb er sikret gennem e-mærket

3. Priser og varelager

4. Bestilling

5. Afbestilling

6. Betaling

7. Levering

8. Fragt

9. Fortrydelsesret

10. Reklamationsret

11. Klagemuligheder

12. Behandling af personlige oplysninger

13. Om anvendelse af hjemmesiden1. Køb hos Coolpackbags.dk

Alle aftaler indgås på dansk.

Når du køber varer i webshoppen, er det CoolPack Scandinavia, der er sælger.

Handel i CoolPack Scandinavia´s webshop sker i henhold til nedenstående vilkår og betingelser.

Køb af varer i webshoppen er betinget af, at du accepterer disse vilkår og betingelser, der herefter udgør en aftale mellem dig og CoolPack Scandinavia.

For at handle på coolpackbags.dk skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.2. Dit køb er sikret gennem e-mærket

3. Priser og Varelager

Alle oplyste priser er inklusiv moms og i danske kroner, hvor intet andet er nævnt.

Har du spørgsmål til priser eller opdager fejl på siden, bør du kontakte os for hjælp til at løse eventuelle sager, hvis de skulle opstå.

Coolpackbags.dk har landets største udvalg af skoletasker og tilbehør. For at kunne give kunder på coolpackbags.dk de bedste muligheder er netbutikkens varelager summen af lagrerne i vores fysiske butikker. Men det kan iblandt give problemer da en vare godt være solgt i vores butikker inden vi får behandlet din web ordre. Vi beder derfor vores kunder om forståelse for, at vi - trods mange anstrengelser - kan risikere at mangle en vare i forretningen. Vi gør altid vores ypperste for at ekspedere alle web ordrer hurtigst muligt.4. Bestilling

På coolpackbags.dk kan du kun bestille varer via vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon +45 50 80 00 05 eller kundeservice@coolpackbags.dk.Sådan foretages købet:

1. Find de varer du ønsker og læg dem i kurven og tryk til sidst på "Kurven" i øverste højre hjørne.

2. Læs og accepterer vores handelsbetingelser.

3. Indtast dine personlige oplysninger og evt. anden leveringsadresse.

4. Tjek at alle oplysninger er korrekte og tryk bekræft købet.

5. Indtast betalingskortoplysninger og tryk godkend.

Skatter, afgifter og told

Bestiller du varer fra et EU-land til et andet EU-land, skal du normalt ikke betale skatter og afgifter samt told, da andre EU-lande er fritaget herfor efter reglerne om varernes frie bevægelighed indenfor EU.

CoolPack Scandinavia påtager sig intet ansvar for skatter, afgifter og told.5. Afbestilling

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved at fremsende en e-mail med emnet "Afbestilling" til kundeservice@coolpackbags.dk. Her bør bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå.

Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail, kan denne returneres til afsender med teksten "Afbestilling!" indsat i emnefeltet. Afbestilling bør ske hurtigst mulig for ikke at risikere at ordren allerede er afsendt.

Afbestillingen kan først betragtes som gennemført, når du modtager en bekræftelse herpå fra coolpackbags.dk.6. Betaling

På coolpackbags.dk kan der betales med:

- Dankort, Visa/Dankort.

- MasterCard, MasterCard electron, Visa, Visa Electron.

- ViaBill.

Vi tager ikke gebyr for betaling med kort.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned.Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.viabill.com/kredit

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), så hverken vi eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet trækkes på din konto samme dag som varen afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Det betalingskort, du anvender, skal være dit. Alle kredit-/betalingskortindehavere er genstand for validering, kontrol og godkendelse fra kortudstederen. 

Ved at indsende en ordre til CoolPack Scandinavia via coolpackbags.dk garanterer du, at oplysningerne vedrørende betaling af din ordre er gyldige og korrekte. Når din bestilling er accepteret og behandlet af CoolPack Scandinavia, vil betalingen ske og du har hermed givet din tilladelse til, at CoolPack Scandinavia kan foretage den betalingskontrol, som CoolPack Scandinavia måtte finde passende. Betalingen bliver fratrukket din konto, når din vare afsendes fra CoolPack Scandinavias webshop.

Kommunikation mellem betalingssystem og kortindehaver foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Krypteringen sikrer, at ingen kan aflytte eller kopiere kortinformationer. Transmissionen er godkendt af PBS/NETS. Når du befinder dig i en sikker zone, vises der, i dit browservindue, et lille "Secure Server"-ikon. I Internet Explorer og Firefox er dette lille ikon en lukket hængelås.7. Levering

Vi leverer altid din ordre inden for 1-3 hverdage. Hvis leveringstiden er længere end dette, bedes du kontakte os da der så er risiko for at der kan være sket en fejl.8. Fragt

Vi leverer til hele Danmark. Alle ordrer sendes som pakker. Det gør det lettere for os og for vores kunder at spore dem, hvis der skulle opstå problemer under forsendelsen.

Ordrer leveres med GLS eller DPD og du har følgende valgmuligheder.Til Danmark:

Erhvervsadresse 35,- (Fri fragt over 299,-) Få leveret pakken på din arbejdsplads og tag den med hjem.

Privatadresse med omdeling 35,- (Fri fragt over 299,-)

Hvis du ikke er hjemme, så skal du afhente pakken på din nærmeste pakkeshop efterfølgende dag.

Levering til nærmeste Pakkeshop - 35,- (Fri fragt over 299,-) Få pakken leveret direkte til din nærmeste pakkeshop.Til Udlandet:

Vi leverer pakker med GLS eller DPD. Priser varierer fra land til land. Mindsteprisen er 200,- men der er lavere priser til Sverige.9. Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kundeservice@coolpackbags.dk eller benytte standard fortrydelsesformularen, som du modtager sammen med din ordre.

Hvis din ordre er en gave, skal du blot angive dato for hvornår gaven gives i kommentarfeltet i checkout. Så sørger vi for, at de 14 dages fortrydelsesret først starter fra den dag gaven gives.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.Sådan returnerer du varen:

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Vi anbefaler, at varen returneres via GLS eller DPD, så varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken. 

Hvis du vælger at sende varen som brevpost, står du selv med ansvaret hvis pakken forsvinder, da det ikke vil være muligt at spore pakken.

Hvis du nægter modtagelse af din pakke eller ikke afhenter pakken i tiden fra posthuset, koster det 49 kr i forsendelsesgebyr for at varen er blevet sendt retur til os.Varens stand når du sender den tilbage:

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.Varen sendes til:

Du kan selv vælge om du vil aflevere på vores centrallager eller sende dertil:

CoolPack Scandinavia, Ørestads Boulevard 190 (Lokale 1108) 2300 København S att: WEBRETURN

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet. Husk altid at sende varen tilbage i original og forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse.Tilbagebetaling af beløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (Det er kun ved fortrydelse af hele ordren, at du får tilbagebetalt leveringsomkostningerne. Ved delvis fortrydelse af en ordre tilbagebetales ingen leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.10. Reklamationsret

Når du handler hos os har du selvfølgelig 2 års reklamationsret gældende fra købsdato med mindre andet er anført i produktbeskrivelsen. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Til: Opharm.dk
Ørestads Boulevard 190 (Lokale 1108)
2300 København S

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.11. Klagemuligheder

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis der er noget i forbindelse med et køb du ikke er tilfreds med. Skriv til os på kundeservice@coolpackbags.dk eller ring på telefon +45 50 80 00 05.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage over en vare eller tjenesteydelse til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus. www.naevnenshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr12. Persondatapolitik

Når du handler via coolpackbags.dk, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Vi videregiver bl.a. disse oplysninger til det fragtfirma der skal levere din ordre.

Personoplysningerne registreres hos Coolpackbags.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Det er Coolpack Scandinavia, som er den dataansvarlige på coolpackbags.dk (ejer af coolpackbags.dk), som indsamler og håndterer data. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kundeservice@coolpackbags.dk13. Om anvendelse af hjemmesiden

Statistik:

For at kunne videreudvikle og forbedre vores hjemmeside fører vi statistik over hvordan brugerne anvender den. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider der besøges mest, og hvilke browsere der anvendes. Vi bruger Google Analytics til dette formål.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til: Opharm.dk
Ørestads Boulevard 190 (Lokale 1108)
2300 København S
kundeservice@opharm.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:


Bestilt den: ____________________ Modtaget den: _________________________


Forbrugerens navn: ___________________________________________________


Forbrugerens adresse: _________________________________________________Forbrugerens underskrift: 
_______________________________________________ Dato: _______________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 26-08-2020

Product added to wishlist
Product added to compare.

Vores websted bruger HTTPS-cookies til at gemme brugerspecifikke data. LÆR MERE